Deman content na Rode Duivels – Servië: “Hielden de nul en waren gevaarlijk”

Deman content na Rode Duivels – Servië: “Hielden de nul en waren gevaarlijk”

16 november - 11:46
1

Olivier Deman, de verdediger van Werder Bremen, reageert na de oefenmatch van De Rode Duivels tegen Servië. De oefeninterland werd met 1-0 gewonnen met veel jonge namen bij De Rode Duivels. Volgens Deman hebben de jonge spelers getoond dat ze er ook staan.

Deman uit zich content na de oefeninterland van De Rode Duivels. “Het was een onuitgegeven opstelling, maar deze jongens hebben getoond dat ze er ook staan. We boden veel kwaliteit, voerden het plan van de coach uit, hielden de nul en konden een paar keer gevaarlijk zijn. Ik houd hier een goed gevoel aan over”, citeert Het Nieuwsblad Deman.

Deman maakte in de afgelopen zomerse mercato de overstap van Cercle Brugge naar Werder Bremen. “De wedstrijden in Duitsland helpen me om hier mijn mannetje te staan. Als je tegen clubs als Dortmund of Frankfurt kunt spelen, daar pik je veel van op. Het EK? Dat is nog ver weg, er kan nog veel gebeuren. We zien wel wat er komt”, besluit Deman.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.