Snelders over Openda bij Rode Duivels: Zijn spoken nog niet kunnen verjagen

Snelders over Openda bij Rode Duivels: "Zijn spoken nog niet kunnen verjagen"

16-11-2023 10:40
10

Eddy Snelders relativeert de lof voor De Rode Duivels na de oefenmatch tegen Servië. De Rode Duivels wisten nipt met 1-0 te winnen en Snelders nam Loïs Openda extra onder de loep. Volgens Snelders heeft Openda zijn spoken nog niet kunnen verjagen bij De Rode Duivels.

Openda kwam namens De Rode Duivels opnieuw niet tot scoren, terwijl hij genoeg kansen daartoe kreeg. Onder bondscoach Domenico Tedesco vond Openda het net nog niet. “Openda heeft zijn spoken bij de Duivels niet kunnen verjagen”, citeert Sporza Snelders

Snelders vertelt verder over Openda bij De Rode Duivels. “Van de vier goeie mogelijkheden mochten er zeker twee in, vond ik. Pas op: Openda creëert vaak zelf mee kansen door zijn diepgang en snelheid, maar de finesse in de afwerking van bij zijn clubs ontbreekt. Ook tegen Oostenrijk en op het EK voor beloften was dat het geval. Hopelijk volgt er snel een keerpunt”, besluit Snelders.

Openda scoort in de Bundesliga aan de lopende band voor zijn huidige werkgever RB Leipzig. Afgelopen seizoen maakte Openda ook veel indruk als doelpuntenmachine bij RC Lens, waardoor de spits een transfer verdiende naar Leipzig.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.