Tedesco na Rode Duivels – Servië: “Al-Dakhil, Vermeeren en Debast uistekend”

Tedesco na Rode Duivels – Servië: “Al-Dakhil, Vermeeren en Debast uistekend”

16-11-2023 10:03 Laatste update: 10:37
5

Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels, experimenteerde flink in de met 1-0 gewonnen oefenmatch tegen Servië. Tedesco vertelde na de match dat het volgens hem een geslaagd experiment was. Bij De Rode Duivels begonnen onder meer Olivier Deman, Arthur Vermeeren, Ameen Al-Dakhil en Zeno Debast in de basis.

Tedesco vertelde dat hij tevreden is over de prestatie van de Rode Duivels tegen Servië. “Ik kan over het algemeen heel tevreden zijn over de prestatie van het team en de individuen. Dit is een prestatie waarop we kunnen bouwen”, citeert Sporza Tedesco.

Tedesco sluit af door een drietal jonge individuen nog in het zonnetje te zetten. “Het is nooit makkelijk om de juiste balans te vinden in vriendschappelijke wedstrijden. Jonge spelers komen vaak wat ervaring tekort, maar vandaag deden onder meer Al-Dakhil, Vermeeren en Debast het uitstekend”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.