Debast na oefeninterland Rode Duivels: “Ik was wat geschrokken vooraf”

Debast na oefeninterland Rode Duivels: “Ik was wat geschrokken vooraf”

15-11-2023 23:28
3

Zeno Debast, de centrale verdediger van RSC Anderlecht, stond in een oefeninterland met De Rode Duivels tegenover Servië als rechtsachter. De Rode Duivels wonnen met 1-0 van Servië, Debast blikt terug op zijn optreden, de achterhoede wist het doel schoon te houden.

Debast vindt dat hij het goed heeft gedaan bij De Rode Duivels, wel schrok de verdediger van zijn positie bij De Rode Duivels. “Het was de eerste keer op een andere positie, als rechtsachter. Al bij al heb ik het vrij goed gedaan, vond ik. Ik hou er een positief gevoel aan over. Ik was wat geschrokken vooraf”, citeert Het Nieuwsblad.

Debast vertelt verder dat hij bondscoach Domenico Tedesco dankbaar is voor zijn kansen bij De Rode Duivels. “Ik pak de kansen die ik krijg. Ik heb gewoon mijn best proberen te doen. Persoonlijk ben ik de bondscoach zeer dankbaar voor de speelminuten. Er waren veel jonge gasten vandaag. De mentaliteit zat goed. De tweede helft was iets moeilijker, maar we zijn blijven uitverdedigen en blijven verdedigen met de hele ploeg”, besluit Debast.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.