Vermeeren na Rode Duivels – Servië: “Tactiek was een beetje dezelfde als Antwerp”

Vermeeren na Rode Duivels – Servië: “Tactiek was een beetje dezelfde als Antwerp”

15-11-2023 23:12 Laatste update: 23:18

Arthur Vermeeren, de middenvelder van Royal Antwerp FC, beleefde zijn basisdebuut bij De Rode Duivels in de oefenmatch tegen Servië. Vermeeren blikt terug op de oefenmatch die eindigde in een 1-0 overwinning voor De Rode Duivels.

Vermeeren vertelt dat de match van De Rode Duivels tegen Servië een goed gevoel heeft gegeven. “We sluiten deze wedstrijd met een tevreden gevoel af. We hebben gewonnen, dat was het doel. Het is belangrijk voor jonge spelers om vertrouwen te krijgen van de coach. Dat was vandaag het geval. We wilden tonen dat we dat vertrouwen waard zijn, ik denk dat we dat hebben gedaan”, citeert Het Nieuwsblad Vermeeren.

Vermeeren zag een vergelijkbare tactiek tussen De Rode Duivels en zijn eigen Antwerp. “De tactiek was een beetje dezelfde als bij Antwerp. Als ploeg stevig staan, dus voor mij was het niet zo veel aanpassen. Dit was een goede voorbereiding op de wedstrijd zondag tegen Azerbeidzjan. Dit is goed voor het vertrouwen. Als ploeg willen we zondag winnen om eerste te worden in onze groep”, besluit Vermeeren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.