Sporting Charleroi verslikt zich in tweedeklasser, SK Beveren wint met 1-3

15-11-2023 16:59
3

SK Beveren speelde woensdagmiddag een oefenwedstrijd op bezoek bij Sporting Charleroi. De Leeuwen zouden aan het langste eind trekken en de wedstrijd uiteindelijk winnen met 1-3.

Beveren startte enthousiast aan de wedstrijd, met meerdere doelkansen tot gevolg. Toch was het Charleroi dat via Badji op voorsprong zou komen. Beveren keek bij de rust tegen een 1-0 achterstand.

Nadien was het opnieuw Beveren dat initiatief toonde, maar tot echte doelkansen kwamen ze niet. In minuut 47 vond Tiago Çukur spitsbroeder Yousef Salech, die de bal in de verste hoek kon wegleggen, 1-1.

Kort nadien zou Beveren op voorsprong komen via Mauro Trari. De controle bleef bij Beveren, maar doelman Maxim Deman moest toch alert zijn wanneer voormalig Beveren-speler Daan Heymans bijna tot scoren kwam. Vlak voor affluiten zou Gabriel Kyeremateng nog een strafschop toegewezen krijgen, én scoren. De wedstrijd eindigde op 1-3.