Donnarumma (PSG) over terugkeer in San Siro: 'Het was niet makkelijk'

Donnarumma (PSG) over terugkeer in San Siro: 'Het was niet makkelijk'

14-11-2023 16:30 Laatste update: 16:30

Gianluigi Donnarumma had moeite met zijn terugkeer in San Siro. De doelman blikt terug op de koude douche die hij kreeg toen hij met zijn huidige ploeg Paris Saint Germain op bezoek moest bij AC Milan (2-1) in de Champions League.

"Het was niet makkelijk", vertelt de goalie op een ceremonie. Het is de tweede keer dat Donnarumma terugkeerde op het oude nest. In oktober 2021 speelde hij er met de Italiaanse nationale ploeg. De sluitpost verruilde Milan in de zomer van 2021 voor PSG. Dit zorgde voor veel commotie en de Italiaanse fans gaven Donnarumma de bijnaam 'Dollarumma'. Vorige week strooiden de supporters van Milan met neppe dollarbiljetten naar de keeper bij zijn terugkeer op het oude nest. 

"Je probeert niet afgeleid te raken op het veld en alles te geven voor het team", voegt Donnarumma toe. "Na de wedstrijd heb je de neiging je gevoelens meer te laten gaan, maar op het veld probeer je niet beïnvloed te raken. In dat aspect ben ik erg gegroeid."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.