Lukaku kan AS Roma in Romeinse derby niet helpen aan een overwinning.

Lukaku kan AS Roma in Romeinse derby niet helpen aan een overwinning.

12-11-2023 20:01

De Romeinse derby tussen AS Roma en SS Lazio heeft niet voor een winnaar kunnen zorgen. In een beladen duel, met Romelu Lukaku als basispion bij AS Roma, werd er niet gescoord. Het bleef 0-0.

Het was een heuse derbydag voor Lukaku, die het met zijn AS Rom opnam tegen stadsrivaal Lazio. De eerste Romeinse derby ook voor Lukaku, die ook een volledige wedstrijd speelde, maar niet voor een doelpunt kon zorgen.

Het werd een vurig duel, met hevige supporters en kansen aan beide kanten en ook bijzonder potig voetbal. Het zorgde voor flink wat gele kaarten, waaronder ook eentje voor Lukaku. Doelpunten kregen we echter niet. Het openingsdoelpunt van Roma viel wel, maar werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Een onzichtbare Lukaku kende een moeilijke partij en zorgde amper voor gevaar. Geen van beide ploegen wist uiteindelijk ook nog te scoren, waardoor het 0-0 bleef.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.