Boskamp niet verbaasd door 'titelkandidaat Anderlecht': Iedereen lachte me uit

Boskamp niet verbaasd door 'titelkandidaat Anderlecht': "Iedereen lachte me uit"

12-11-2023 18:01
3

RSC Anderlecht is bezig aan een goed seizoen en begon aan de speeldag als nummer twee in de stand. Het lijkt weer helemaal te gaan meedoen voor de titel. Dat verbaast Johan Boskamp ook helemaal niet.

"Over Anderlecht zei ik dat al voor de start van de competitie. Toen lachte iedereen me nog uit. En kijk nou eens", begint Boskamp bij Het Belang van Limburg. "Wie laatst lacht, best lacht."

Volgens hem is het ook niet meer dan normaal dat Anderlecht een titelkandidaat is na de hevige investeringen afgelopen zomer. "Als je ziet wie ze deze zomer allemaal gehaald hebben, moesten ze wel meedoen voor de titel. Bijna de hele nationale ploeg van Denemarken speelt voor Anderlecht", lacht hij.

En ook enkele landgenoten zijn voor Boskamp belangrijke pionnen bij paars-wit. "Met ook nog eens Jantje (Vertonghen, red.), Debast en Hazard erbij hebben ze gewoon een ploeg om kampioen te worden", besluit Boskamp.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.