Servië tegen de Rode Duivels zonder uitblinker Milinkovic-Savic (ex-KRC Genk)

Servië tegen de Rode Duivels zonder uitblinker Milinkovic-Savic (ex-KRC Genk)

11-11-2023 09:15 Laatste update: 09:33
1

Sergej Milinkovic-Savic zal niet deelnemen aan de oefenwedstrijd van de Rode Duivels tegen Servië op 15 november. Hoewel de voormalig middenvelder van KRC Genk ontbreekt, zullen fans van de Jupiler Pro League wel enkele oude bekenden zien.

Milinkovic-Savic kampt met een knieblessure en is 3 tot 4 weken uit de roulatie nadat hij uitviel in de match tussen Al-Hilal en Al-Fateh van 5 november. De Speler van de Maand van de Saoedische Pro League is daardoor niet op tijd terug voor het duel met de Rode Duivels.

Aleksandar Mitrovic en Filip Djuricic (ex-Anderlecht) en keeper Vanja Milinkovic-Savic (ex-Standard) zijn echter wel opgenomen in de selectie van Servië.

Voor Servië zal de focus vooral liggen op het duel van vier dagen later, tegen Bulgarije. Servië is namelijk nog volop in de strijd om zich te kwalificeren voor het EK van 2024 in Duitsland. De Rode Duivels zijn al geplaatst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.