OFFICIEEL: Yilmaz al weg na een maand bij Club Brugge-tegenstander Besiktas

OFFICIEEL: Yilmaz al weg na een maand bij Club Brugge-tegenstander Besiktas

10-11-2023 11:23 Laatste update: 11:39

Burak Yilmaz is een maand na zijn aanstelling alweer vertrokken als interim-coach van Besiktas. De oud-spits heeft zelf zijn ontslag ingediend en de Turkse tegenstander van Club Brugge in de Conference League heeft zijn wens ingewilligd.

'De club is uit elkaar gegaan met interim-coach Burak Yilmaz', vertelt Besiktas in een statement via de officiële kanalen. 'Dit is gedaan op zijn verzoek. Sinds 10 oktober 2023 was hij verantwoordelijk voor het technische aspect bij het eerste elftal. Wij bedanken Burak voor de inzet die hij in ons project heeft gestopt en we wensen hem veel succes in zijn verdere carrière als trainer.'

De reden van het vertrek van Yilmaz maakt Besiktas dus niet bekend. Donderdagavond verloor de Turkse ploeg nog in eigen huis van FK Bodø/Glimt in de Conference League. Yilmaz had uiteindelijk vijf wedstrijden de leiding over Besiktas en de Turken verloren vier van die vijf duels. Opvallend is nog dat Besiktas onder leiding van Yilmaz in drie van de vijf wedstrijden een rode kaart kreeg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.