Blessin blijft veel vragen van Union: “Tegen Club Brugge 75 minuten erg goed”

Blessin blijft veel vragen van Union: “Tegen Club Brugge 75 minuten erg goed”

09-11-2023 17:29

Union Saint-Gilloise kan donderdagavond een belangrijke stap zetten richting de Europese overwintering. De mannen van alexander Blessin nemen het vanavond op tegen tegen LASK Linz. De Brusselse ploeg trekt richting het Waldstadion. 

Union staat momenteel op een tweede plek in groep E met vier punten. LASK heeft momenteel nog geen enkel punt bijeen gespeeld en zal daar vanavond ongetwijfeld verandering in willen brengen. Blessin spreekt de pers toe voor de partij en geeft aan dat zijn ploeg, ondanks de vele wedstrijden, helemaal vastberaden is. 

"Het is waar dat de wedstrijden dik en snel komen, maar als je goed kijkt, gaat het nog steeds goed genoeg met het team”, geeft Blessin aan. “We willen elke wedstrijd winnen, dat is onze mentaliteit, dat maakt de Union zo sterk. We rekenen niet", aldus de keuzeheer van Union, geciteerd door RTBF.

Blessin heeft veel respect voor deze tegenstander, die trouwens tot 10 minuten voor het einde voorstond in Brussel. "Na een moeilijke start van het seizoen speelt LASK nu voor de titel. Ze hebben ons veel problemen bezorgd in de eerste wedstrijd. Mijn doel? Dat mijn team 90 minuten lang constant en solide is, wat dit seizoen tot nu toe niet het geval is geweest. Tegen Club Brugge waren we 75 minuten lang erg goed, wat al een verbetering is, want in de vorige wedstrijden was het meer 45 minuten.”