Riemer en RSC Anderlecht blijven winnen: Hopelijk veranderen de tijden

Riemer en RSC Anderlecht blijven winnen: "Hopelijk veranderen de tijden"

05-11-2023 16:45
6

RSC Anderlecht kende zondag weinig moeite met Cercle Brugge en haalde het met 0-3. Paars-wit is in een winning mood en lijkt met coach Brian Riemer helemaal te gaan meestrijden voor de prijzen. De coach was alvast bijzonder tevreden met de prestatie.

"Ik ben heel blij en ook trots", begon Riemer bij Eleven/DAZN. "Niet veel ploegen komen hier met 0-3 winnen op het veld van Cercle Brugge. We speelden een goede wedstrijd en hadden het onder controle", aldus Riemer.

Anderlecht lijkt daarmee weer klaar om mee te strijden voor de prijzen. Opvallend, want vorig seizoen eindigde het nog elfde. "Of de tijden veranderen? Ik hoop dat de tijden veranderen. Ik neem het match per match. Het is een proces, een plan dat een jaar geleden gestart is. Er is veel gebeurd. We willen nu gewoon beter en beter worden", geeft de Deen aan.

Door de zege staat Anderlecht nog wat steviger op de tweede plek en kom het tot op één punt van leider Union. De Brusselaars nemen het echter nog op tegen Club Brugge. Van een titel wil Riemer ook nog niet spreken. "Het klassement is nog niet zo belangrijk. Eerst moeten we de top zes halen en dan zien we wel", besluit hij.