De Bruyne over Doku: “Ik werd gevraagd naar hem en zijn persoonlijkheid”

De Bruyne over Doku: “Ik werd gevraagd naar hem en zijn persoonlijkheid”

02-11-2023 11:33

Kevin De Bruyne was in Gent voor de Treble Trophy Tour. Dit was een publieke presentatie van de drie grote trofeeën die Manchester City vorig seizoen won. De Bruyne stelde zich open voor de vragen van Geert De Vlieger. 

De Bruyne staat dan wel aan de kant met een blessure, er loopt momenteel ook een andere Belg rond in Manchester City. De jonge Jeremy Doku maakt indruk in de Premier League en dat heeft ook De Bruyne opgemerkt. Helemaal verschieten doet hij hier uiteraard niet van. 

"Hij speelt heel goed”, geeft De Bruyne aan in het interview, geciteerd door RTBF. “Toen ik deze zomer terugkwam, hoorde ik dat Manchester City interesse in hem had. Ik werd gevraagd naar mijn mening over hem en zijn persoonlijkheid. Ik ben blij dat hij kon komen."

Ondertussen heeft Doku al elf wedstrijden voor de Citizens gespeeld en daarin wist de vleugelspeler al twee doelpunten en evenveel assists af te leveren. KDB kijkt dan wel toe vanaf de zijlijn, toch lijkt de ster van Manchester City te popelen om samen met Doku op het veld te staan.