Skov Olsen na 0-6 van Club Brugge: “Het was goed om wat vertrouwen te winnen”

Skov Olsen na 0-6 van Club Brugge: “Het was goed om wat vertrouwen te winnen”

02-11-2023 11:15
6

Club Brugge stootte op woensdag door naar de volgende ronde van de Croky Cup. Nadat Club Brugge met 2-1 van Antwerp won in de competitie trekken de mannen van Ronny Deila de lijn gewoon door. Een 0-6 overwinning op Beerschot deed hen deugd. 

Andreas Skov Olsen was wederom een van dé uitblinkers tussen de lijnen. De Deense vleugelspeler maakte de 0-2 en de 0-5 voor Club Brugge. Na de partij reageert Skov Olsen voor de camera van Sporza. "We hebben heel goed gespeeld”, vat de Deen samen.

“We hebben mooie goals gemaakt en de nul gehouden. In de tweede helft hebben we het professioneel uitgespeeld. Ik ben gewoon zeer tevreden”, gaat de vleugelspeler verder. Skov Olsen geeft toe dat dit overwinningen zijn die gewoon erg goed zijn voor het vertrouwen. Niet onbegrijpelijk als je er zes binnen knalt en aan de andere kant de netten schoon houdt. 

“Het was goed om twee keer te scoren en wat vertrouwen te winnen”, aldus de winger. “Bij die tweede goal raakte ik de bal erg goed, dat was een mooi doelpunt. We hebben een paar wedstrijden gehad waarin we niet veel scoorden. Het is daarom goed voor het team om nu zes keer te scoren."