Voormalig Chelsea-collega Mikel: ''De Bruyne altijd met gebogen hoofd en boos''

Voormalig Chelsea-collega Mikel: ''De Bruyne altijd met gebogen hoofd en boos''

31-10-2023 14:15 Laatste update: 14:24
4

Kevin De Bruyne is een van de beste voetballers op de velden. Toch is dit niet altijd zo geweest en liet de houding van de Rode Duivel ook te wensen over, als we ex-collega John Obi Mikel moeten geloven.

''Ik denk dat Kevin De Bruyne destijds niet de beste houding had, hij was iemand die op training kwam, en waarschijnlijk omdat hij niet zoveel speelde, altijd met gebogen hoofd, altijd boos en mokkend'', vertelde Obi in zijn podcast 'The Obi One Podcast' over hoe De Bruyne zich opstelde bij Chelsea.

''Hij was als een kind dat naar de speeltuin kwam en niemand met hem wilde spelen'', zei Obi over de houding van De Bruyne destijds.

"Ik herinner me dat Samuel Eto'o hem uitdaagde en ze een enorme ruzie kregen op het trainingsveld, alleen maar omdat De Bruyne niet de moeite deed die Samuel Eto'o wilde, dus hadden ze een enorme ruzie op het veld'', aldus Obi met een voorbeeld.

De Bruyne staat momenteel aan de zijlijn met een gescheurde hamstring. De terugkeer van de middenvelder is vooralsnog onbekend.