Janssen heeft nog plan na Antwerp-verhaal: Zit al lang in mijn hoofd

Janssen heeft nog plan na Antwerp-verhaal: "Zit al lang in mijn hoofd"

30-10-2023 21:46

Vincent Janssen heeft al een mooie carrière achter de rug, maar kan op 29-jarige leeftijd gerust nog enkele jaren door. Hij heeft bij Royal Antwerp FC nog een contract tot medio 2026, al wordt dat hoogstwaarschijnlijk niet zijn laatste club.

De Nederlander koos er deze zomer nog voor om bij Antwerp te blijven, maar sluit niet uit dat hij in de toekomst toch andere oorden opzoekt. De avonturier hoopt namelijk ook in de Verenigde Staten te kunnen voetballen. "Dat idee speelt al lang in mijn hoofd", klinkt het bij HUMO.

"Zeker sinds ik samen ben met mijn (Amerikaanse, red.) vrouw En verder... Ik ben blij dat ik niet meer kan zeggen dat ik graag kampioen wil worden met Antwerp", lacht Janssen, die niet meer wil terugkeren naar Engeland. "De balans tussen leven en werk is goed nu. Ik ben zó gelukkig. Mijn familie en vrienden zijn dichtbij, mijn vrouw is happy, ik ben happy", besluit hij.

Janssen heeft nog een contract tot medio 2026 en lijkt dus toch nog even te gaan blijven bij The Great Old. In het verleden kwam hij nog uit voor onder meer AZ, Tottenham, Fenerbahçe en het Mexicaanse Monterrey.