Steuckers voor STVV – RWDM: “Niet het moment om ons hoofd te laten hangen”

Steuckers voor STVV – RWDM: “Niet het moment om ons hoofd te laten hangen”

26-10-2023 19:44

Jarne Steuckers en STVV nemen het vrijdagavond op tegen RWDM in de Jupiler Pro League. De 21-jarige aanvallende middenvelder zag STVV tegen Union SG en OH Leuven twee keer met 4-0 onderuitgaan, maar heeft nieuwe moed voor de match tegen promovendus RWDM.

Steuckers zag dat STVV niet goed voor de dag kwam tegen zowel Union als Leuven. “We zijn ons ervan bewust dat we twee mindere wedstrijden hebben gespeeld die we verdiend hebben verloren, maar het is belangrijk dat we positief blijven en als groep bij elkaar blijven”, citeert Het Belang van Limburg Steuckers.

Steuckers geeft aan dat Bruno Godeau, de aanvoerder van STVV, de ploeg bij elkaar probeert te houden. “Daar heeft onze aanvoerder Bruno Godeau meteen na de match in Leuven nog op gehamerd. We hebben eerder dit seizoen al getoond dat we het kunnen. Het is nu niet het moment om het hoofd te laten hangen”, besluit Steuckers.

STVV staat na elf gespeelde wedstrijden op de tiende plaats in de Jupiler Pro League. RWDM volgt op de elfde plaats met evenveel punten. De Kanaries krijgen RWDM op bezoek en gaan op Stayen voor herstel, STVV wist al vier wedstrijden niet meer te winnen.