Van Bommel na Antwerp – Porto: “We zijn wat vroeg voor de leeuwen gegooid”

Van Bommel na Antwerp – Porto: “We zijn wat vroeg voor de leeuwen gegooid”

26-10-2023 18:40
3

Van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikt terug op de Champions Leaguematch met FC Porto. Antwerp kende opnieuw een sterke eerste helft, net als tegen Shakhtar Donetsk, maar verloor uiteindelijk met 1-4. Volgens Van Bommel toont de Champions League de keerzijde van het succes van Antwerp.

Van Bommel vertelt na de verliespartij tegen Porto dat dit de keerzijde van het succes van Antwerp toont. “Hadden we in de Europa League of de Conference League gespeeld, dan hadden we hoogstwaarschijnlijk meer dan nul punten gehad. Dan is de perceptie helemaal anders. We zijn wat vroeg voor de leeuwen gegooid, maar dit is het niveau waarnaar we moeten streven”, citeert Sporza Van Bommel.

Van Bommel sluit af met een zeer groot compliment naar de supporters van Antwerp. Volgens Van Bommel waren de supporters van The Great Old de gehele wedstrijd fantastisch. “Onze supporters, die waren meer dan negentig minuten Champions League-waardig", sloot Van Bommel positief zijn persmoment af”, besluit Van Bommel.