Alderweireld over zijn contract tot 2025 met Antwerp: “Mijn laatste club”

Alderweireld over zijn contract tot 2025 met Antwerp: “Mijn laatste club”

25-10-2023 12:46
2

Toby Alderweireld ontpopte zich afgelopen seizoen tot dé absolute held van Antwerp. Met een doelpunt dat uiteindelijk de Jupiler Pro League bleek te winnen, heeft Alderweireld voor altijd een plekje in de geschiedenisboeken van Antwerp. De centrale verdediger is dan ook dolgelukkig bij The Great Old. 

Momenteel heeft Alderweireld een contract tot en met 2025 bij Antwerp. Of dat zijn laatste contract zal zijn, weet hij niet. “Ik wil wel altijd kunnen brengen wat ik moet brengen. Je hebt het misschien al gemerkt, maar ik ben veeleisend voor mezelf”, geeft de centrale verdediger aan in een interview met Het Nieuwsblad

Hoe dan ook lijkt Alderweireld overtuigd dat Antwerp het laatste station van zijn carrière wordt. “Antwerp is sowieso mijn laatste club”, geeft Toby aan. Hij heeft het er duidelijk naar zijn zin en hij houdt van de cultuur en de sfeer binnen de club. De kern is jong en dat lijkt Alderweireld wel leuk te vinden.

“Ze luisteren en ze zijn leergierig”, aldus Alderweireld. “Ze willen beter worden en ik wil hen op mijn beurt iets bijbrengen. Vorig jaar hadden we Pacho. Wel, hij heeft mij nog een bericht gestuurd om me te bedanken voor alles. En hij zei dat hij zonder mij die transfer niet had kunnen maken. Zoiets streelt mijn ego.”