Meijer is terug bij Club Brugge: “Hem laten spelen zal geen probleem zijn”

Meijer is terug bij Club Brugge: “Hem laten spelen zal geen probleem zijn”

19-10-2023 18:29
16

Club Brugge trekt zaterdag naar Kortrijk in de hoop er nog eens drie punten te pakken. Ronny Deila sprak de pers toe op donderdag. De Noorse coach is alvast tevreden dat zijn kern stilletjes aan terug breder wordt. 

Zowel Antonio Nusa als Skov Olsen zouden in principe klaar moeten zijn voor het West-Vlaamse duel. Een opsteker dus voor Deila. Ook Bjorn Meiijer is terug van de partij. De talentvolle Nederlander was een tijd buiten strijd, maar zou nu terug zijn matchritme kunnen opbouwen. Dat geeft ook Deila aan. 

“Er zijn veel matchen, dus Meijer laten spelen zal geen probleem zijn”, klinkt het bij de coach van Club Brugge, geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Het is zaak dat hij zich verder ontwikkelt en zo naar zijn beste vorm toegroeit.”

Dat er wat zorgen waren over de vorm van Club Brugge, daar verschiet Deila waarschijnlijk niet van. De Noor blijft echter wel kalm. Er werd hem gevraagd of hij het systeem zou omgooien in de hoop beterschap te zien. “Als je veel verandert, is dat niet positief. Geen enkele club doet dat in de wereld, dus waarom zouden wij het doen”, vraagt Deila zich af.