Van Buyten over Hazard op het veld: ‘Denk niet dat dit de laatste zal zijn’

Van Buyten over Hazard op het veld: ‘Denk niet dat dit de laatste zal zijn’

19-10-2023 18:12

Eden Hazard stond woensdag voor het eerst sinds lange tijd (en waarschijnlijk voor het laatst in lange tijd) nog eens op een voetbalveld. De voormalige kapitein van de Rode Duivels nam deel aan een wedstrijd voor het goede doel. 

Het was een liefdadigheidswedstrijd voor Pièces Jaunes (een actie om geld in te zamelen om de omstandigheden in ziekenhuizen voor kinderen en tieners te verbeteren). Ook Daniel Van Buyten mocht nog eens genieten van het spel van Hazard. De stevige verdediger, die ondertussen ook al zijn schoenen aan de haak heeft gehangen, sprak na de partij met Le Soir

"Ik denk niet dat dit de laatste liefdadigheidswedstrijd van Eden Hazard is”, klonk het bij Van Buyten. Hij doelt natuurlijk wel op een wedstrijd zonder enige vorm van competitie. "Het is mooi dat Eden deelnam vanavond. We zaten naast elkaar in de kleedkamer en ik vertelde hem dat dit mooie momenten zijn. Je speelt samen met oud-spelers, wereldkampioenen, andere sportmensen en zelfs komieken", vertelde Van Buyten.