Neymar gaat door diep dal met nieuwe blessure: 'Moeilijkste moment van mijn leven'

Neymar gaat door diep dal met nieuwe blessure: 'Moeilijkste moment van mijn leven'

19-10-2023 08:28
3

Neymar zit er verschrikkelijk doorheen nu hij wederom een zware blessure heeft opgelopen. In het duel tussen Brazilië en Uruguay scheurde de aanvaller zijn kruisband af en kreeg hij schade aan zijn meniscus. Neymar moet daardoor naar verwachting een jaar aan de kant staan.

Het is niet de eerste keer dat de Braziliaan lange tijd moet toekijken en het zit hem dan ook erg hoog. "Dit is echt een verschrikkelijk moment", vertelt Neymar in een emotioneel betoog op zijn Instagram. "Dit is het moeilijkste moment van mijn carrière. Ik weet dat ik sterk ben en hiervan terug kan komen, maar ik heb echt de steun van mijn familie en vrienden nodig om dit te gaan redden."

Neymar moet ook weer onder het mes en ligt dus lange tijd uit de roulatie. De Braziliaan ziet erg op tegen de nieuwe revalidatie die hem te wachten staat. "Het is echt niet makkelijk om geblesseerd te raken, dan een operatie te krijgen en vier maanden later weer van vooraf aan te starten. Ik heb geloof en laat het in de handen van god." De 31-jarige Neymar speelde sinds de terugkeer van zijn vorige blessure vijf wedstrijden voor Al Hilal en daar zal het naar alle waarschijnlijkheid bij blijven voor dit seizoen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)