Ook Arsenal-man is onder de indruk van Nusa: Hij is een goede speler

Ook Arsenal-man is onder de indruk van Nusa: "Hij is een goede speler"

18-10-2023 15:32
2

Met Antonio Nusa heeft Club Brugge een nieuw goudhaantje in handen. De Noor wist bij Blauw-Zwart al te overtuigen en deed dat ook bij Noorwegen. Ook zijn landgenoten en ploegmaats zijn enorm onder de indruk.

In zijn eerste wedstrijden voor Noorwegen was Nusa meermaals één van de uitblinkers. Tegen Spanje was er een grote roep om hem ook een basisplek te geven, maar kreeg hij door blessurelast slechts een invalbeurt. Ondanks die weinige minuten was hij toch opnieuw de uitblinker bij Noorwegen.

Het leverde hem dan ook flink wat lof op van onder andere Martin Ødegaard, aanvoerder bij Arsenal en Noorwegen. "Het is mooi om Noorse spelers te zien die zich zo laten opmerken. Zodra Nusa van de bank kwam, werd hij gevaarlijk", gaf de middenvelder aan bij VG. "Hij is een goede speler."

Nusa lijkt komende zomer alvast de stap naar een betere competitie te gaan zette. Chelsea FC was afgelopen zomer al bijzonder concreet, maar de Noor zag een overstap nog niet zitten. Inmiddels wordt zowat elke grote club ter wereld gelinkt aan Nusa.