Mikel over Eden Hazard: ''Meest luie voetballer die ik ooit in mijn leven zag''

Mikel over Eden Hazard: ''Meest luie voetballer die ik ooit in mijn leven zag''

16-10-2023 16:50
7

Eden Hazard heeft zijn voetbalcarrière onlangs beëindigd en stopte op 32-jarige leeftijd. Een van zijn voormalige ploegmaten, John Obi Mikel, uitte opmerkelijke woorden over de Rode Duivel. Het commentaar van de ex-collega van Hazard bij Chelsea was niet mals.

"Hij is de meest luie speler met wie ik ooit heb samengespeeld, maar op de een of andere manier was hij in het weekend de man van de wedstrijd, waarna hij de kleedkamer binnenkwam en de prijs aan iedereen liet zien. 'Kijk eens, jongens,' zei hij", vertelde Mikel in zijn Obi One Podcast.

"Als je hem nu ziet, is hij wat afgevallen, maar toen hij bij Chelsea speelde, bleef hij de avond voor een wedstrijd na het diner nog twintig minuten zitten om zijn rijstpudding te eten. Hij houdt van zijn eten", merkte de Nigeriaanse middenvelder op.

"Vervolgens ging hij naar bed, werd 's ochtends wakker, kwam tegen 15.00 uur naar de wedstrijd en presteerde dan. Tijdens de trainingen zondert hij zich af en deed hij niet echt mee. Hij kletste maar wat, maar in het weekend kwam hij opdagen en leverde", voegde Mikel eraan toe.

Mikel en Hazard hebben zes jaar samen gespeeld en wonnen in 2015 de Premier League met Chelsea onder leiding van trainer Antonio Conte.