Albert over Rode Duivels: “Kunnen zonder hem… tegenover zulke tegenstanders”

Albert over Rode Duivels: “Kunnen zonder hem… tegenover zulke tegenstanders”

13-10-2023 16:03
7

Philippe Albert, blikt vooruit op de match tussen Oostenrijk en De Rode Duivels. In de eerdere ontmoeting in de EK-kwalificatie kwam het tot een 1-1 gelijkspel in België. Volgens Albert wordt het nu een gemakkelijkere opgave voor De Rode Duivels.

Albert ziet een duidelijk verschil tussen het Oostenrijk van nu en het Oostenrijk uit de eerdere confrontatie. David Alaba en Marco Arnautovic zijn de opvallendste afwezigen bij Oostenrijk. “Dit Oostenrijkse team heeft niets te maken met het team dat naar België kwam. Verschillende sterkhouders zullen afwezig zijn, dus we hebben een goede kans om te winnen”, citeert RTBF Albert.

Albert richt ook zijn blik op de afwezigen bij De Rode Duivels. Matz Sels staat in het doel bij De Rode Duivels, nadat ook Koen Casteels niet inzetbaar bleek. “Matz Sels maakt al een aantal seizoenen deel uit van de beste keepers in de Ligue 1, ik zie daar geen probleem. Wat Kevin De Bruyne betreft, we hebben bewezen dat we zonder hem kunnen... tegenover zulke tegenstanders. Tijdens het EK, zal het nodig zijn om Courtois en De Bruyne in de ploeg te hebben als we iets willen winnen”, besluit Albert.