Albert over Rode Duivels: Mogelijk nieuw tijdperk op alle niveaus

Albert over Rode Duivels: "Mogelijk nieuw tijdperk op alle niveaus"

13-10-2023 11:06
2

Philippe Albert droomt over een nieuw positief tijdperk bij De Rode Duivels. Albert zag de ‘gouden generatie’ twaalf jaar geleden in Wenen tegen Oostenrijk spelen. Albert ziet het als een mogelijkheid dat deze match vrijdag het startsignaal is voor een nieuw tijdperk van De Rode Duivels.

Albert zag de Rode Duivels twaalf jaar geleden met 0-2 winnen tegen Oostenrijk. Volgens Albert was dat de start van de gouden generatie. “Het was het begin van iets… maar het liep uiteindelijk op niets uit. Resultaten, bedoel ik. We verwachtten een trofee en die is helaas niet aangekomen. We hadden in 2016 of 2018 iets kunnen claimen. Deze wedstrijd in Oostenrijk zou het begin kunnen zijn van een positief tijdperk op alle niveaus”, citeert RTBF Albert.

Albert is ook positief over bondscoach Domenico Tedesco. Albert geeft aan dat het mogelijk is om met De Rode Duivels een nieuw tijdperk in te slaan. “Er is veel talent, jeugd, passie. Met een nieuwe coach. Waarom niet, dromen kunnen we altijd. Belgische fans kennen voetbal. Ze beseffen dat er veel talent zit in deze nieuwe generatie”, besluit Albert.