Italiaanse media: Feyenoord wil 50 miljoen voor spits en blokkeert gesprekken

Italiaanse media: Feyenoord wil 50 miljoen voor spits en blokkeert gesprekken

11-10-2023 23:46

De geruchten worden sterker: Internazionale zit achter Feyenoord-spits Santiago Gimenez aan. I Nerazzurri hoeven er niet op te rekenen in januari al zaken te kunnen doen.

Vorige week sijpelde door dat diverse topclubs hun interesse in Gimenez kenbaar hadden gemaakt. La Repubblica, een van de grootste kranten in Italië, bevestigt dat. Inter, Real Madrid, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur houden de situatie van de Mexicaan nauwlettend in de gaten. Naar verluidt bedraagt de vraagprijs vijftig miljoen euro.

Giuseppe Marotta en Piero Ausilio, respectievelijk voorzitter van de raad van bestuur en sportief directeur bij Inter, zijn zeer gecharmeerd van Gimenez. Met name Ausilio volgt de Feyenoord-aanvaller al geruime tijd. In Milaan beseffen ze dat het prijskaartje van Gimenez gedurende dit seizoen verder kan stijgen.

Inter zou daarom zelfs al bij Feyenoord hebben aangeklopt, om de concurrentie voor te zijn. De Italianen hebben nul op het rekest gekregen in Rotterdam: de Stadionclub heeft gesprekken over transfers tot en met januari geblokkeerd en uitgesteld naar de zomer. Om die reden heeft Inter al contact gezocht met Gimenez en diens belangenbehartigers. Gimenez zou niet direct onwelwillend tegenover een stap naar Inter staan. Volgens het medium trapt de Italiaanse topclub de komende maanden de volgende versnelling in.