'PSV constateert 'weeffout' in selectie, Vranckx mogelijk weer kandidaat'

'PSV constateert 'weeffout' in selectie, Vranckx mogelijk weer kandidaat'

10-10-2023 08:15 Laatste update: 08:20
1

Bij PSV gaan de blikken langzaam al op de winterse transferperiode. Duidelijk is dat de Eredivisie-koploper in januari een extra verdedigende middenvelder wil aantrekken, schetst het Eindhovens Dagblad. Rode Duivel Aster Vranckx stond afgelopen zomer op het lijstje van de club uit Eindhoven.

Het ED spreekt van een 'weeffout'. Technisch directeur Earnest Stewart wordt alom geroemd voor zijn werk tijdens de zomerse transferperiode, er is één 'maar'. De Eindhovenaren willen naar verluidt een extra 'nummer zes' naast Jerdy Schouten halen. Trainer Peter Bosz vindt de reservebezetting op die positie verre van ideaal, omdat hij Olivier Boscagli dan moet doorschuiven vanuit het centrum van de defensie.

Afgelopen zomer stond VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx hoog op het lijstje bij PSV. De 21-jarige Belg is volgens Bosz 'geen échte nummer zes'. 'Daarmee is hij niet direct van de PSV-lijst verdwenen, maar de club kijkt dus ook naar eventuele alternatieven', klinkt het. Naar welke alternatieven PSV kijkt, is nog onduidelijk.