Vanhaezebrouck (KAA Gent): Gelijkspel is juiste weergave van de wedstrijd

Vanhaezebrouck (KAA Gent): "Gelijkspel is juiste weergave van de wedstrijd"

08-10-2023 21:44 Laatste update: 21:45
13

KAA Gent heeft thuis 1-1 gespeeld tegen KRC Genk. Hein Vanhaezebrouck sprak na de partij over een correcte uitslag, al had KAA Gent ook kunnen winnen. 

"We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen, we hadden moeite om eruit te komen", analyseert Vanhaezebrouck bij Sporza. "Ook het uitvoetballen was niet goed. Geleidelijk aan kregen we meer grip en namen we de bovenhand. We kregen de drie beste kansen in het begin. Als we daar één van omzetten, is de situatie anders. Daar hadden we moeten scoren, maar dan verloren we Kandouss en ook een beetje de pedalen."

In de tweede helft kwam KAA Gent dan ook op achterstand. "We hebben dan een heel goede reactie getoond. De afgekeurde goal meteen na de 0-1 gaf eerst een boost en dan een enorme ontgoocheling. We zijn toch blijven gaan en hebben de match in evenwicht getrokken. Er was maar één ploeg die nog pushte om te winnen. Op het einde kregen we nog een reuzenkans met Fofana en hadden we nog kunnen winnen, maar een gelijkspel is de juiste weergave van de wedstrijd."

Na de interlandbreak gaat KAA Gent op bezoek bij Cercle Brugge.