Antwerp scoort voor een derde keer op rij niet en raakt niet voorbij KV Mechelen

30-09-2023 22:36
41

Royal Antwerp FC lijkt het winnen en scoren even verleerd te zijn. Na twee JPL-wedstrijden op rij zonder winst en doelpunten staat de teller nu op drie. Ook tegen KV Mechelen kwam de landskampioen niet tot scoren en speelde het met 0-0 gelijk.

Royal Antwerp FC zit in een moeilijkere periode, maar kreeg met KV Mechelen een tegenstander waar het al drie keer op rij tegen won. Antwerp mocht dus hopen op en goed resultaat, maar kreeg het knap lastig tegen Malinwa.

Antwerp had wel de eerste kans van de partij, maar ook KV Mechelen kon via Nikola Storm enkele keren gevaarlijk zijn. Het balbezit was voor Antwerp, net zoals de grootste kans. Arbnor Muja kreeg halfweg de eerste helft dé kans om Antwerp op voorsprong te brengen, maar zag zijn schot over de lat zeilen. Ook Pflücke kreeg nog een mogelijkheid voor Malinwa, een doelpunt viel er niet.

In de tweede helft bleef Vincent Janssen net zoals de voorbije wedstrijden vrij afwezig en waren het vooral de flanken die voor gevaar zorgden. Muja en Wijndal probeerden wel iets te forceren, maar kregen de bal niet voorbij Coucke.

Mark van Bommel greep in met de inbreng van Michel-Ange Balikwisha, Zeno Van Den Bosch en Anthony Valencia, maar een doelpunt scoren zat er niet meer in. KV Mechelen wilde vooral de nul houden en slaagde daar uiteindelijk ook in.