Kandouss deelt ambitie: “Geloof er rotsvast in dat dit mogelijk is met Gent

Kandouss deelt ambitie: “Geloof er rotsvast in dat dit mogelijk is met Gent"

30-09-2023 16:21 Laatste update: 17:00
1

Ismaël Kandouss, de centrale verdediger van KAA Gent, deelt zijn ambities als Buffalo. Kandouss kwam in de zomerse mercato over van Union SG en toont zich ook bij Gent weer als een zeer degelijke centrale verdediger. Kandouss gelooft dat het mogelijk is voor Gent om kampioen te worden in de Jupiler Pro League.

Gent gaat aan kop in de Jupiler Pro League, de ploeg hield afgelopen woensdag ook kampioen Antwerp op een 0-0 gelijkspel. Kandouss is terughoudend wanneer hem gevraagd wordt over de titelaspiraties van Gent. Kandouss geeft aan dat het erg vroeg is om het al over de titel te hebben. “Anderzijds willen we dit seizoen wel graag een prijs pakken. Ik heb de voorbije twee jaar telkens op het nippertje naast de landstitel gegrepen”, citeert Het Nieuwsblad Kandouss.

Kandouss vertelt verder dat het eerst cruciaal is voor Gent om in de top-6 te eindigen van de Jupiler Pro league. De verdediger is zich zeer bewust dat het uiteindelijk tijdens de Champions Play-Offs moet gaan gebeuren. “Maar ik geloof in de titel. Toen ik hier tekende, heb ik ook meteen openlijk gezegd dat ik naar Gent kwam om prijzen te winnen. Ik geloof er rotsvast in dat dit mogelijk is bij deze club”, besluit Kandouss.

Gent gaat aan kop en heeft na acht gespeelde matchen in de Jupiler Pro League achttien punten behaald. De Buffalo’s zijn nog de enigen die geen verliespartij leden in deze editie van de Jupiler Pro League. Zondagavond gaat Gent op bezoek bij promovendus RWDM.