Alzate praat over interesse Club Brugge: “Dan heb je daar weinig mee”

Alzate praat over interesse Club Brugge: “Dan heb je daar weinig mee”

30-09-2023 10:28
1

Steven Alzate speelt dit seizoen weer bij Standard Luik. De middenvelder stond ook op het lijstje van Club Brugge, maar uiteindelijk ging hij naar de Rouches.

Pas op Deadline Day maakte hij de overstap van Brighton naar Standard. “Ik heb dan ook een stressvolle zomer achter de rug. Ik moest niet weg bij Brighton, maar tijdens de voorbereiding werd snel duidelijk dat mijn speelkansen beperkt zouden zijn. Als ik jonger was geweest, had ik gerust willen wachten op mijn kans, maar in deze fase van mijn carrière had ik daar weinig zin in.”

Alazte wilde zijn goede vorm oppikken. “Ik wilde mijn momentum van vorig seizoen bij Standard (29 wedstrijden met drie goals en vijf assists, red.) vasthouden. Daarom heb ik in samenspraak met de club beslist dat een nieuwe uitleenbeurt de beste oplossing was.”

Ook Club Brugge was geïnteresseerd. “Via mijn makelaar en de media heb ik vernomen dat Club Brugge geïnteresseerd was. Maar tot een concreet voorstel is het nooit gekomen. Dan ben je als speler weinig met die interesse”, citeert Het Belang van Limburg.