Wat Perez (ex-Club) heeft laten zien in zijn invalbeurten, is iets te weinig

"Wat Perez (ex-Club) heeft laten zien in zijn invalbeurten, is iets te weinig"

29-09-2023 16:16

Club Brugge leent Daniel Perez dit seizoen uit aan KV Oostende. Daar moet de 21-jarige spits verder timmeren aan de weg. Voorlopig lukt dat echter maar met mondjesmaat. Voor het bezoek aan K. Beerschot V.A. laat Stijn Vreven hem zelfs buiten de selectie. De trainer legt uit waarom.

Perez speelt sinds deze zomer voor KVO. Tot dusver mocht hij drie keer invallen, maar op het Kiel zal dat er niet in zitten. "Ik vind dat wat hij heeft laten zien in zijn invalbeurten en op de trainingen, tot nu toe iets te weinig is", verklaart Vreven de afwezigheid van Perez in de Oostendse wedstrijdkern. "Daar praat ik ook met hem over. Daar is hij het ook over eens."

Vreven legt meteen ook uit wat hij verwacht van zijn nieuwkomer. "Hij is nog niet gewend aan de intensiteit op de trainingen. Ik mis dat tikkeltje agressief", klinkt het. In onderling overleg is dan ook besloten om dit weekend een stapje terug te zetten. "Het is beter voor hem om wedstrijdritme op te doen bij de beloften dan opnieuw tien of vijftien minuten in te vallen bij het eerste", aldus Vreven.

In zijn drie eerdere invalbeurten kon Perez nog geen doelpunt maken. Vorig seizoen lukte dat bij Club NXT drie keer. Oostende leent de Venezolaan van Club Brugge, maar heeft ook een aankoopoptie bedongen. Na een nul op negen richtten de kustjongens zich recent weer op, met vijf punten uit hun laatste drie matchen.