“Het contract verlengen van Riemer (Anderlecht) is te vroeg in het seizoen”

“Het contract verlengen van Riemer (Anderlecht) is te vroeg in het seizoen”

26-09-2023 16:59
2

Brian Riemer en RSC Anderlecht hielden een puntje thuis tegen Club Brugge. Paars-wit kwam op voorsprong na een doelpunt van Kasper Dolberg, de Bruggelingen legden de eindstand vast na een doelpunt van Andreas Skov Olsen. In La Tribune praten ze na. 

Na het 1-1 gelijkspel met Brugge van afgelopen zondag, heeft RSCA vijftien punten en slechts één nederlaag na acht wedstrijden. Eén feit viel La Tribune vooral op: de verlenging van het contract van Riemer.

"De fans zijn blij met het aantal punten, maar niet met de inhoud van het spel”, klinkt het bij analist Borsellino. “In die zin was iedereen verrast toen het contract van Riemer werd verlengd," zegt Borsellino.

"Nu is Riemer verplicht om in de top 6 te staan met de transfers die hij heeft gemaakt. Hij moet uiteindelijk ze ook beter laten spelen. Ze waren goed in de verdediging tegen Brugge, maar op zich hadden ze te weinig op aanvallend vlak. Er is een ploegleider die voor hem heeft gekozen: zolang hij er is, wordt Riemer beschermd”, klinkt het bij Nordin Jbari. 

Philippe Albert stelt zich ook vragen bij de verlenging van Riemer zijn contract. "Het is de moeite waard om erop te wijzen dat Club Brugge er niet was in de eerste helft”, geeft Albert aan. “Anderlecht had moeten profiteren, maar dat deden ze niet. Riemer verlengen is te vroeg in het seizoen.”