Van Bommel voor Antwerp - Gent: “Zijn één van de kanshebbers, Belgische top breed”

Van Bommel voor Antwerp - Gent: “Zijn één van de kanshebbers, Belgische top breed”

26-09-2023 15:32
11

Van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikt vooruit op de Jupiler Pro League-match met KAA Gent. Woensdagavond komen De Buffalo’s op bezoek bij De Bosuil. Van Bommel weet dat koploper Gent niet kan beschikken over de geschorste spits Gift Orban.

Van Bommel geeft aan dat het gemis van Orban bij Gent op twee manieren bekeken kan worden. “Hij is een gevaarlijke speler, maar ze kunnen er nu een andere speler zetten die ik ook gevaarlijk vind. Tissoudali. Of Hein moet verrassen, Gent kan dat opvangen”, citeert Het Laatste Nieuws Van Bommel.

Van Bommel vindt de amusementswaarde ook belangrijk in de match tussen Antwerp en Gent. “Voor de amusementswaarde van die match wil je de beste elf op het veld hebben, toch?", vertelt de hoofdtrainer van The Great Old.

Toch ziet Van Bommel koploper Gent niet als dé uitgesproken titelkandidaat in dit Jupiler Pro League-seizoen. “Dan zou ik andere teams tekortdoen. Ze zijn één van de kanshebbers, maar in België is de top breed. Je hebt een zevental topclubs", besluit Van Bommel.