'Saibari (Jeugd Anderlecht en Genk) gaat bij PSV langdurig contract tekenen'

'Saibari (Jeugd Anderlecht en Genk) gaat bij PSV langdurig contract tekenen'

26-09-2023 10:56

PSV heeft vertrouwen in Ismael Saibari en gaat hem daarom een nieuw contract laten tekenen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Saibari had nog een contract tot 2025, maar zijn nieuwe verbintenis houdt hem tot 2028 bij de club. 

De partijen zouden inmiddels mondeling akkoord zijn over de voorwaarden van het nieuwe contract. De aanvaller krijgt daarmee een beloning voor zijn goede ontwikkeling. Hij was tegen Rangers absoluut de belangrijkste man van het veld met twee goals, waardoor PSV de Champions League haalde. Saibari is inmiddels ook regelmatig basisspeler als aanvallende middenvelder in Eindhoven.

Saibari heeft als 22-jarige speler al een rijke carrière achter de rug. Saibari kwam voort uit de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. In 2017 nam Genk U17 Saibari over van paars-wit, vervolgens maakte Saibari in 2020 de overstap naar Jong PSV. Zo werd hij geboren in Spanje, groeide hij op in België, maar komt hij zijn interlands uit voor Marokko. Hij won het beloftentoernooi van de Afrika Cup namens de Leeuwen van de Atlas en hij pakte met PSV al twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Ook maakte hij onlangs zijn debuut voor het eerste elftal van Marokko.