31-jarige Deinze-speler wil Rode Duivels helpen: Ik kan de problemen oplossen

31-jarige Deinze-speler wil Rode Duivels helpen: "Ik kan de problemen oplossen"

15 september - 23:31 Laatste update: 23:49
26

Aan vertrouwen geen gebrek bij Dennis Prychynenko. De verdediger van SK Deinze is bezig aan een goed seizoen en heeft ook grote plannen: Belg worden én de Rode Duivels halen.

De nu 31-jarige Prychynenko vertoeft al acht jaar in ons land en voelt zich opperbest in België. Hij is ook van plan om de Belgische nationaliteit aan te vragen. "Ik ben de beste verdediger in de Challenger Pro League en zou in de Jupiler Pro League tot de top vijf behoren. Enkel Toby Alderweireld steekt erbovenuit", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

En als het van Prychynenko afhangt, helpt hij ons land ook nog een handje bij... De Rode Duivels. Hij gelooft dat hij Domenico Tedesco nog een dienst kan bewijzen. "Ik ben zeer ernstig wanneer ik zeg dat ik het defensieve probleem van Domenico Tedesco bij de Rode Duivels kan oplossen", klinkt het.

De ex-verdediger van onder meer Beerschot, Union Berlin en CSKA Sofia zal dan wel moeten afrekenen met de concurrentie van onder meer Jan Vertonghen, Wout Faes en Arthur Theate.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s