'Situatie rond Pogba bij Juventus kan voor snel debuut van jonge Belg zorgen'

'Situatie rond Pogba bij Juventus kan voor snel debuut van jonge Belg zorgen'

14 september - 23:00

Bij Juventus krijgen we mogelijk geen Paul Pogba meer te zien, die een positieve dopingtest heeft afgelegd en een zware straf dreigt te komen. Het kan er ook voor zorgen dat zijn contract bij Juventus wordt ontbonden, waardoor de club op zoek moet naar een opvolger. Mogelijk wordt dat een Belg.

Bij de Italiaanse krant La Repubblica klinkt het dat Juventus op zoek is naar een extra middenvelder en zich binnenkort dan ook op die positie wil versterken. Thomas Partey van Arsenal wordt genoemd, maar ook onze landgenoot Joseph Nonge Boende is mogelijk een oplossing.

De amper achttienjarige middenvelder speelt sinds de zomer van 2021 bij Juventus, dat hem wegplukte bij RSC Anderlecht. Inmiddels sloot hij al aan bij het B-team en mocht hij deze zomer mee op voorbereiding met de A-ploeg. Daar maakte hij naar verluidt ook indruk op trainer Massimiliano Allegri.

De kans bestaat dan ook dat Allegri de komende maanden, aangezien de transfermarkt niet langer open is en er enkel nog transfervrije spelers gehaald kunnen worden, een beroep zal doen op Boende. De middenvelder krijgt dan de mogelijkheid om zich te tonen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s