Na nieuwe stunt in Croky Cup: Mijn voorkeur gaat uit naar Club Brugge

Na nieuwe stunt in Croky Cup: "Mijn voorkeur gaat uit naar Club Brugge"

10-09-2023 21:35 Laatste update: 21:46
15

Maandag wordt er geloot voor de volgende ronde in de Croky Cup. Ook het bescheiden Elene-Grotenberge zit in de trommel. Een verrassing, want die club speelt pas op het vijfde niveau. 

Het is hoogst uitzonderlijk dat een club uit die reeks zo ver komt. Elene-Grotenberge schakelde eerder al Mandel United, Sparta Petegem en FC Wezel Sport uit. Zondagmiddag ging het na verlengingen ook nog voorbij reeksgenoot Crossing Schaarbeek. Kevin De Haspe was dé held met twee doelpunten. 

"Een treffen tegen een eersteklasser wil iedereen afvinken", aldus De Haspe bij Het Nieuwsblad. "Mijn voorkeur gaat uit naar Club Brugge, de ploeg waar ik supporter van ben en bij wie ik de vrouwenploeg trainde."

De Haspe looft vooral de teamgeest binnen de ploeg. "Dit is een spelersgroep die ongelooflijk aan elkaar hangt ondanks het feit dat de concurrentie groot is en men telkens spelers moet ontgoochelen. Nooit eerder in mijn carrière maakte ik het mee dat iedere kernspeler aan hetzelfde zeel trekt, ook al valt men eens naast de selectie."