Mata voorspelt een doorbraak bij Club Brugge: Schrijf het maar op...

Mata voorspelt een doorbraak bij Club Brugge: "Schrijf het maar op..."

10-09-2023 11:29 Laatste update: 11:46
11

Clinton Mata speelt inmiddels bij Lyon, maar volgt Club Brugge nog op de voet. Mata dicht zichzelf voorspellende gaven toe en geeft aan dat Cisse Sandra nog gaat doorbreken bij Club. 

"Alles wat ik zeg, komt uit", lacht Mata bij Het Nieuwsblad. "Zoek het maar op in oude interviews: over Nusa was ik meteen in de wolken. Toen Sylla nog bij Club NXT trainde, heb ik tegen Johan Van Rumst, assistent van Philippe Clement, gezegd dat hij bij ons hoorde."

Ook zijn opvolger krijgt lof. "Ik geloof alleszins in Kyriani Sabbe. Hij is zo sterk, hij vliegt overal in, zonder angst. Daar houd ik wel van. Daarom noem ik hem le taureau, de stier. En omdat hij stevige dijen heeft. (lacht) Ik zeg je dat Cisse Sandra ook nog gaat ontploffen. Hij is nu uitgeleend aan Excelsior, maar dat is zoals De Cuyper. Ik raadde hem aan om onder mannen te gaan spelen. Zie waar hij nu staat. Schrijf het maar op…"

Club heeft nog ongeveer vijf miljoen euro gevangen voor Mata. Mede door blessureleed speelde hij nog maar 111 minuten in de Ligue 1.