Onana na krappe winst Rode Duivels: “Middenveld gecontroleerd zonder De Bruyne”

Onana na krappe winst Rode Duivels: “Middenveld gecontroleerd zonder De Bruyne”

09-09-2023 22:24
13

Amadou Onana, de 22-jarige middenvelder van de Rode Duivels, reageert na de met 0-1 gewonnen uitmatch tegen Azerbeidzjan. Onana was blij voor Romelu Lukaku in de spits en vertelt dat het middenveld onder controle was, ook zonder Kevin De Bruyne.

Onana zag een moeilijke match voor de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. Ik ben blij voor Rom dat hij in de match zat. Daarnaast hebben we het middenveld goed gecontroleerd zonder De Bruyne, maar het was toch een moeilijke match. Mensen denken dat wij hier even met de vingers in de neus komen winnen, maar Azerbeidzjan heeft het ook goed gedaan”, citeert Het Belang van Limburg Onana.

Onana vond dat de Rode Duivels vergaten om de wedstrijd dood te maken tegen Azerbeidzjan. “Eén van die 7 à 8 kansen moet erin en dan maken we de match dood, maar we hebben gewonnen. Of dat een opluchting is? Een opluchting is een groot woord, we hebben onze opdracht volbracht”, besluit Onana.

Door de overwinning van de Rode Duivels gaat België nu aan kop in Groep F van de EK-kwalificatie. De Rode Duivels hebben na vier matchen 10 punten, dat is evenveel als Oostenrijk. Aankomende dinsdag nemen de Rode Duivels het op tegen Estland, Oostenrijk speelt dan tegen Zweden.