'Feyenoord taxeert Wieffer op 25 miljoen, middenvelder blijft target voor Lazio'

'Feyenoord taxeert Wieffer op 25 miljoen, middenvelder blijft target voor Lazio'

08-09-2023 17:50

De transferperiode is pas net ten einde, maar SS Lazio kijkt alweer naar volgend jaar. Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer is een belangrijk target voor de zomer van 2024, meldt Corriere dello Sport.

Lazio wilde Wieffer eigenlijk afgelopen transferzomer al inlijven. Door beperkte financiële middelen bleek dat niet haalbaar. De Romeinen probeerden middenvelders Toma Basic en Matías Vecino te lozen, maar slaagden hier niet in. Trabzonspor wilde Basic zelfs overnemen, maar de speler weigerde. Om die reden had Lazio geen ruimte in het salarishuis om Wieffer te contracteren.

Toch blijft de Oranje-international een doelwit, klinkt het. Niet voor komende winter, maar wel voor de zomer van 2024. Volgens de Italiaanse tak van Sky bood Lazio deze zomer al vijftien miljoen euro. Dat bod werd door de Rotterdammers naar de prullenbak verwezen. Navraag bij Feyenoord leert dat Wieffer momenteel naar verluidt getaxeerd wordt op 25 miljoen euro. Wieffer ligt nog tot de zomer van 2027 vast in De Kuip.

Lazio gaat Wieffer dit seizoen in ieder geval al twee keer tegenkomen. Lazio en Feyenoord zitten samen in groep E van de Champions League. Wieffer is sinds de winterstop een vaste waarde bij Feyenoord. Dit seizoen speelde hij tot op heden bijna alles.