De Condé over El Ouahdi bij Genk: Alles wat wij zoeken in een moderne verdediger

De Condé over El Ouahdi bij Genk: "Alles wat wij zoeken in een moderne verdediger"

06-09-2023 13:39
5

KRC Genk heeft zich versterkt met de 21-jarige Marokkaan Zakaria El Ouahdi. De rechtervleugelverdediger komt over van RWDM. Zowel El Ouahdi als technisch directeur Dimitri De Condé reageren zeer content op de transfer naar Genk.

De Condé is in zijn nopjes met de komst van El Ouahdi. “Zakaria is alles wat wij zoeken in een moderne flankverdediger. Hij combineert verdedigende kwaliteiten met creatieve en offensieve impulsen. In onze aanvallende spelstijl komt hij helemaal tot zijn recht”, deelt De Condé via de officiële kanalen van Genk.

El Ouahdi hoefde niet lang na te denken over zijn transfer naar Genk. “Genk wil altijd de bal hebben en speelt aanvallend voetbal over de grond. Dat past perfect bij mijn kwaliteiten. Voor mij is KRC Genk gewoon de beste club van het land”, vertelt El Ouahdi.

El Ouahdi sprak voor zijn transfer ook met ploegmaat en landgenoot Bilal El Khannouss. ““Ook Bilal El Khannouss, die ik ken van bij de Marokkaanse U23, heeft ook goed zijn best gedaan om reclame te maken voor zijn ploeg”, besluit El Ouahdi.