‘Kortrijk dicht bij transfer Sissako (ex-Standard) en Bastien (ex-Anderlecht)’

‘Kortrijk dicht bij transfer Sissako (ex-Standard) en Bastien (ex-Anderlecht)’

05-09-2023 15:28
7

De zomermercato in de Jupiler Pro League sluit op woensdag. Een aantal clubs uit de JPL trachten nog de laatste deals te sluiten. Ook KV Kortrijk lijkt nog het een en ander te ondernemen.

Moussa Sissako (ex-Standard) en Samuel Bastien lijken op weg te zijn naar KV Kortrijk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op dinsdag. De West-Vlaamse club lijkt, volgens de krant, rond te zijn met Sissako. De voormalige verdediger van Standard speelt momenteel nog in de Premier Liga in Rusland bij Sochi FC. Sissako speelt doorgaans centraal achterin en is nog maar 22 jaar jong. In Kortrijk speelt verder ook de broer van de jonge verdediger: Abdoulaye Sissako

Het werk van Kortrijk zou echter niet ophouden bij Sissako. De club toont volgens de krant ook verregaande interesse in Burley-middenvelder Samuel Bastien. De 26-jarige middenvelder speelde eerder nog voor RSC Anderlecht en Standard. Bij de ploeg van Vincent Kompany speelde hij eerder 18 wedstrijden in de Championship, waarin hij één goal en één assist wist op te tekenen.