UPDATE: 'Kogel is zo goed als door de kerk, Raman keert terug bij STVV'

UPDATE: 'Kogel is zo goed als door de kerk, Raman keert terug bij STVV'

04-09-2023 21:21 Laatste update: 05-09-2023 21:53
49

RSC Anderlecht krijgt in de laatste dagen van de zomermercato mogelijk zijn zin, een vertrek van Benito Raman. De spits heeft enkele opties om zijn loopbaan verder te zetten. De grootste kanshebbers op Raman te strikken zijn KV Kortrijk en STVV.

Volgens Kjell Doms van Het Laatste Nieuws hebben Anderlecht en Raman een andere voorkeur. Paars-wit hoopt immers dat KV Kortrijk met Raman aan de haal gaat. De Kerels brachten immers een hoger bod uit op Raman dan STVV. De Kanaries genieten dan weer de voorkeur van de aanvaller. In het verleden speelde Raman al op huurbasis voor hen.

RSC Anderlecht haalde in de zomer van 2021 terug naar ons land. In Brussel heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2024. Anderlecht duwt de speler na 83 duels, 18 goals en 8 assists naar de uitgang. Met Kasper Dolberg en Luis Vázquez haalde paars-wit deze zomer twee nieuwe aanvallers in huis. Verder heeft het ook nog Mario Stroeykens in de rangen.

Tot en met woensdag 23u59 kunnen Belgische clubs spelers aantrekken. 

Update 5/9: Volgens Sacha Tavolieri ligt het zo goed als vast dat de toekomst van Raman op Stayen ligt. Daar zijn alle betrokken partijen momenteel 'optimistisch' over. Mogelijk komt woensdag, op de laatste dag van de Belgische mercato, het verlossende nieuws. In het voorjaar van 2016 voetbalde Raman al voor De Kanaries. Toen kwam hij in tien wedstrijden in de Jupiler Pro League tot één doelpunt.