'Bizarre wendingen: PSG en Frankfurt tóch akkoord over transfer van 90 miljoen'

'Bizarre wendingen: PSG en Frankfurt tóch akkoord over transfer van 90 miljoen'

01-09-2023 21:04
1

Een plottwist van jewelste: Randal Kolo Muani gaat Eintracht Frankfurt wél verruilen voor Paris Saint-Germain, meldt Fabrizio Romano. De deal was al rond, maar ketste eerder op Deadline Day af. Laat op de vrijdagavond hebben Frankfurt en PSG tóch een akkoord bereikt.

Frankfurt slaagde er niet in om voor het verstrijken van de deadline een opvolger van Kolo Muani te vinden. Om die reden ketste de deal aanvankelijk af. De spits wilde dolgraag naar Parijs en een paar uur later gaan de Duitsers dan toch overstag. De 24-jarige Kolo Muani verkast voor een bedrag van 75 miljoen euro, plus vijftien miljoen euro aan bonussen, naar PSG.

Kolo Muani sloeg de trainingen en de wedstrijd van Frankfurt van afgelopen donderdag over, omdat hij er rekening mee had gehouden dat hij naar PSG zou verkassen. De aanvaller krijgt zijn zin en mag vertrekken. Naar verluidt heeft hij de medische keuring al achter de rug.

Pas sinds vorige zomer speelt Kolo Muani voor Frankfurt. Hij veroverde een plek in de WK-selectie van Frankrijk, dat in de finale verloor van Argentinië. De publiekslieveling in Frankrijk speelde in totaal vijftig officiële wedstrijden voor Frankfurt. Daarin scoorde hij 26 keer en gaf hij zeventien assists.