PSV-coach Bosz eerlijk naar Bakayoko over Lozano: ''Meer dan elf spelers nodig''

PSV-coach Bosz eerlijk naar Bakayoko over Lozano: ''Meer dan elf spelers nodig''

1 september om 15:20

Volgens Peter Bosz is het nog altijd druk rondom mogelijke transfers bij PSV. Op zijn persconferentie geeft de coach van de Eindhovenaren openheid van zaken over onder andere de situatie van Ibrahim Sangaré en Hirving Lozano. Bij die twee transfers is volgens Bosz nog altijd geen zekerheid.

"Het is nog steeds druk ja" vertelt Bosz over Deadline Day in Eindhoven. Vooral rond Sangaré zijn er nog veel vraagtekens. "Over Sangaré is nog geen honderd procent duidelijkheid. We weten op dit moment nog niet of hij vertrekt of blijft." Bosz proefde in de gesprekken met de Ivoriaan zeker nog twijfel. "Uiteindelijk beslist hij zelf. Als de verkopende en kopende partij eruit zijn, moet hij er nog een klap op geven." Het lijkt er dus op dat PSV en Nottingham Forest eruit zijn.

Wat betreft Lozano en Johan Bakayoko blijft Bosz ook vaag. De Belg zal in ieder geval bij de club blijven en de kans is enorm dat de deal met Napoli over Lozano er ook gaat komen. "Het is nog niet honderd procent klaar. Lozano wilde zelf heel graag terugkomen, dan ga ik ervan uit dat je heel erg gemotiveerd bent." Bosz sprak ook met Bakayoko over de komst van Lozano. "Dan kun je als trainer alleen maar eerlijk zijn en zeggen dat je altijd meer dan elf spelers nodig hebt."

Naast Lozano en Sangaré lijkt het verder overzichtelijk in Eindhoven. Volgens Bosz vertrekt Joel Drommel niet bij PSV en wordt het lastig om nog een vervanger voor Sangaré te halen. Wat betreft een nieuwe centrale verdediger houdt Bosz de opties wel nog open.