'AC Milan wil zich vlak voor transferdeadline versterken met Pavlidis (AZ)'

'AC Milan wil zich vlak voor transferdeadline versterken met Pavlidis (AZ)'

01-09-2023 07:03

Spits Vangelis Pavlidis is vlak voor het einde van de transferwindow op de radar verschenen van AC Milan. De Griek is samen met Willian José een optie om de concurrent van Olivier Giroud te worden in Milaan. De Italianen zoeken nog een tweede spits en Pavlidis kan zo herenigd worden met Tijjani Reijnders, meldt Gianluca di Marzio.

Een concrete aanbieding zouden de Milanezen nog niet hebben gedaan, maar de clubleiding evalueert nu beide opties. AC Milan had bijna beet bij Mehdi Taremi van FC Porto voor de spitspositie, maar die deal klapte op het laatste moment. Pavlidis werd eerder ook al gelinkt aan verschillende clubs in Duitsland, Italië en een overstap naar Sevilla. Dichtbij een deal kwam het deze zomer nog niet.

Pavlidis zou niet de eerste AZ-speler zijn die van Alkmaar naar Italië verhuist. Zo gingen Sam Beukema en Jesper Karlsson al naar Bologna, Pantelis Hatzidiakos naar Cagliari en Reijnders dus ook naar AC Milan. Ook Milos Kerkez vertrok al, maar hij ging naar het Engelse Bournemouth. Jens Odgaard zou ook nog op de nominatie staan om te vertrekken. De Deen zou onder andere gevolgd worden door Werder Bremen en wederom Bologna.