De Domino's vallen: 'Palhinha trekt richting Bayern en Gravenberch naar Liverpool'

De Domino's vallen: 'Palhinha trekt richting Bayern en Gravenberch naar Liverpool'

31-08-2023 17:57

De kans op een transfer van Ryan Gravenberch naar Liverpool wordt steeds groter. Bayern München wil eerst een vervanger in huis halen, en lijkt die nu te hebben gevonden: Fulham-uitblinker João Palhinha is op weg naar de Allianz Arena.

Volgens het Duitse Sky Sport heeft Bayern München een 'volledig mondeling akkoord' bereikt met Palhinha over een transfer op de laatste dag van de transferperiode. De Portugese controleur (28) kan tot medio 2028 tekenen in Beieren. De Portugees zul je ongetwijfeld nog kennen van op het EK in 2021. Palhinha had toen een drieste tackle in huis op Kevin De Bruyne.

 Nu moet Bayern nog overeenstemming zien te bereiken met Fulham. De Premier League-club, die Palhinha een jaar geleden voor twintig miljoen euro wegplukte bij Sporting Portugal, eist de hoofdprijs. Bayern is bereid tot vijftig à zestig miljoen euro te gaan.

Palhinha trainde donderdag nog wel mee bij Fulham, maar heeft manager Marco Silva laten weten dat hij zo snel mogelijk de overstap wil maken. Zodra Bayern zekerheid heeft dat Palhinha naar München komt, mag Gravenberch naar Liverpool vertrekken. De oud-Ajacied zou ruim dertig miljoen euro moeten kosten.